Együttes

Az Angyalföldi Vadrózsa Táncegyüttes 1992-ben alakult, idén ünnepli fennállásának 25 éves évfordulóját. 

Együttesünk célja a magas szakmai színvonal és az irigylésre méltó közösség megtartása és további erősítése, amely idővel akár példaként szolgálhat más közösségek, civil szervezetek számára is. Egyre jelentősebb szerepet kívánunk vállalni a főváros és az ország kulturális és közösségi életében, amely a felismert társadalmi felelősségvállalásunk erősítését eredményezné a felnövekvő új generációk társadalmi környezetének élhetősége, életminőségük javítása érdekében.

 

Eredményeink

 

Felnőtt együttes

Fiatal felnőttekből álló csoportunk örömmel fogad minden érdeklődőt, aki haladó szintű, tapasztalt táncos, és szeretne egy jó közösség és egy szakmailag előremutató együttes munkájában részt venni. Fiatal, lendületes vezetőink mindig igyekeznek érdekes, a táncosok számára kihívást és fejlődést jelentő táncanyagokkal dolgozni.

 

A heti két próba mellett nyaranta edzőtábort is tartunk, a helyszínt általában az épp tanult táncanyagnak megfelelően választjuk ki, és ha van rá mód adatközlőkkel is találkozunk.

 

Minden évben önálló esten mutatjuk be új koreográfiáinkat, és e mellett rendszeresen kitűzünk magunknak egy-egy országos rangú fesztivált, megmérettetést melyekre teljes erőbedobással készülünk (pl. Országos Minősítő Fesztivál, Szolnoki Néptáncfesztivál, Zalai Kamaratánc Fesztivál). A csoportos versenyek mellett táncosaink rendszeres résztvevői különböző szólótánc fesztiváloknak is, ahonnét sosem távoznak üres kézzel. 

 

Vadrózsa felnőtt

Oktató:           Fundák-Kaszai Lili és Fundák Kristóf

Időpont:         hétfő és szerda 19:00-21:30

Helyszín:        Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház   (Balett terem)

Vadrozé felnőtt, újrakezdő

Oktató:            Szanyó Gábor, Kádár Kata 

Időpont:          péntek 19:30-21:00 

Helyszín:         Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (Balett terem)

Gyerek csoportok

Együttesünkben több csoportban tanulhatnak a gyerekek néptáncot. Az oktatás korosztály alapon szerveződik, azonban az oktatók folyamatosan viszik a csoportokat. Így ha valaki óvodás korában elkezd nálunk táncolni, ugyanazzal a közösséggel és tánctanárokkal jut el a felnőtt együttesig. Ezért kérnénk, hogy az oktatókkal konzultálva döntsék el melyik csoport a megfelelő gyermeküknek.

Csoportjaink

Iciri-piciri Vadvirág 3-6 évesek

Oktató:           Kádár Kata

Időpont:         

Helyszín:        

Mini Vadvirág Alsó tagozat, kezdők

Oktató:            Kádár Kata 

Időpont:          

Helyszín:         

Kis Vadvirág Idősebb alsó tagozat, haladók

Oktató:            Fundák-Kaszai Lili és Fundák Kristóf

Időpont:          

Helyszín:         

Vadvirág Felső tagozat

Oktató:            Fundák-Kaszai Lili és Fundák Kristóf

Időpont:          

Helyszín:         

A próbák helyszíneivel és időpontjaival kapcsolatban hamarosan jelentkezünk.